За мене

Живко Јованов е роден на 15 октомври 1996 година во Гевгелија, Македонија. Учи во соу Јосиф Јосифовски – Гевгелија.  во слободно време се занимава со поезија и музика.

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

w

Connecting to %s